ELS NOSTRES TES


El te és la segona beguda més consumida del món després de l'aigua. Consumida almenys des de fa 4500 anys, té una història més de tres vegades més antiga que el cafè. A més és una història molt més documentada, ja que el seu origen xinès fa que existeixin llibres documentant els processos d'obtenció del te, les maneres de preparació i els beneficis per a la salut des de l'any 800 d. de C.

Durant molts segles es va consumir només en Orient, però l'arribada dels europeus a la recerca del comerç, especialment els britànics farien que la beguda s'estengués per tot el món.

El te és una beguda que, pels seus nombrosos beneficis per a la salut, està guanyant adeptes a Espanya. Descobreix-lo!.


  1. Te Negre: És el te més consumit en els països occidentals, produït principalment en l'Índia, Sri Lanka (Ceilan) i Indonèsia. Es caracteritza perquè és un te que ha fermentat en contacte amb l'aire.
  2. Te Verd: És el te més consumit en els països orientals, produït principalment a Xina, també a Taiwan i Japó. No està fermentat. El te consumit en el Magrib no és més que te verd amb menta i sucre. El te verd xinès més conegut és el Gunpodwer.
  3. Te Vermell o Pu Erh:Elaborat mitjançant un procés tradicional i completament individual, és un secret bén guardat que no ha estat revelat per complet. Per a diferenciar-lo del te verd i del te negre i a causa del seu color vermell pujat i castany, el Pu-Erh també es denomina te vermell.

Un altre dia continuare explican-vos els grans beneficis que te per la salut aquesta beguda.